Na de positieve effecten van Reconnective Healing® kiezen sommige cliënten om nog een stap verder te gaan met de Reconnection® om hun energetische potentieel ten volle aan te boren.

 
De meeste mensen zijn ondertussen bekend met acupunctuurpunten en meridianen in het lichaam. De Reconnection® gaat deze energiepunten openen en met elkaar verbinden. Bovendien worden de meridianen ook verbonden met de krachtlijnen (leylijnen) van de aarde en het energieraster van het universum.

 
Dit is een ‘once in a lifetime’ ervaring, die een diepgaande invloed heeft op hoe je in het leven gaat staan. De effecten van deze krachtige herverbinding met de kosmos, met je eigen natuur, zal niemand ontgaan.

 

De Reconnection® is een zeer specifieke procedure, die nauwgezet moet worden uitgevoerd. Zorg dat je hiervoor bij een betrouwbare practitioner gaat. Enkel van de mensen die als Reconnection Certified Practitioner geregistreerd staan op de officiële website https://www.thereconnection.com/directory/ weet je met zekerheid dat ze de opleiding tot een goed einde hebben gebracht en dat ze een 2-jaarlijkse bekwaamheidsproef afleggen. Laat je ook niet verleiden door mensen die de Reconnection® aan een lager tarief aanbieden. Wellicht krijg je dan niet wat je verwacht.

 
Hier zie je hoe ik sta geregistreerd.

 
De kosten voor de twee sessies van de Reconnection® tesamen zijn 333 euro. Dit tarief is universeel voor Europa.

 
Er wordt aangeraden minstens één Reconnective Healing® sessie te ervaren vóór de Reconnection®, zodat je lichaam zich reeds kan instellen op de frequenties van deze energie.