Wij worden in deze wereld geboren met het absolute besef dat alles energie is, in en om ons. Kijk maar naar baby’s en kleine kinderen, voor hen is dit vanzelfsprekend. Een gezonde baby is ofwel één brok energie, ofwel in diepe slaap.

 
Naarmate onze mentale capaciteiten groeien en worden aangemoedigd door onze omgeving lijken wij die vanzelfsprekendheid kwijt te raken.

 
Veel mensen krijgen blokkades in het lichaam wat zich kan vertalen in ongewone stress, vermoeidheid, allerlei klachten of zelfs ziekte.

 
In een sessie Reconnective Healing® breng ik je bewust terug in contact met het energieveld rond ons terwijl je volledig gekleed op een comfortabele massagetafel ligt en zonder dat ik je aanraak. Tot op celniveau gaat je lichaam mee in de hoge vibraties, die je kan vergelijken met blijheid. Blokkades in je lichaam vibreren als het ware uit je systeem uit. Het diepgaande effect van rust en balans op het zenuwstelsel en de organen is wetenschappelijk bewezen. Het zelfregulerend vermogen van het lichaam wordt geoptimaliseerd. Cliënten hebben het ook over oude kwetsuren die zich laten voelen en dan oplossen.

 
Bovendien leert deze ervaring je dat jij ook zelf bewust contact kan maken met deze energie, je weer kan opladen en dit uitstralen naar je omgeving.

 
Bekijk het filmpje van Dr. Eric Pearl, grondlegger van Reconnective Healing® en The Reconnection® voor een korte onderdompeling in deze energetische vibraties.