Na een burn-out in 2007 herschoolde ik me van juridisch-boekhoudkundig naar fysiek-energetisch. Dat was wat ik op dat moment nodig had om mezelf weer op de rails te krijgen. Het werd een zevenjarige zoektocht, ik verdiepte me in tal van methodes, plukte er de vruchten van en ging weer verder.

 
Op 1 januari 2015 startte ik een praktijk waarin de focus ligt op de ervaring van het eigen lichaam en de energiebeleving, in alle eenvoud en in alle kracht.

 
Uit eigen ervaring en uit wat cliënten meedelen weet ik hoe belangrijk het is om spanningen te leren lossen en in stroming te komen.
Er zijn verschillende manieren, ik blijf me bijscholen en toon je een speelse, nieuwsgierige weg, helemaal vanuit jezelf.

 
In 2010 ontdekte ik eutonie (Mindful bewegen), ik kwam terug goed in mijn vel te zitten en startte met de opleiding tot eutoniepedagoge (ervaringsgericht lichaamswerk in rust en in beweging :
4-jarige opleiding aan de Vlaamse Eutonieschool 2012-2016).

Voor het energetische volgde ik in Londen (2014) de opleiding bij Dr. Eric Pearl om Reconnective Healing® aan te leren. In Nederland leerde ik aansluitend de Reconnection® faciliteren.

Begin 2017 nam ik de draad weer op met yoga en ik startte met een internationaal erkende yogadocentenopleiding bij Yogalife (RYS200 by Yoga Alliance). Het was een privilege om te kunnen studeren met 4 indische yoga teachers, die zijn opgegroeid met yoga in India.

Daarnaast is 2017 ook het jaar waarin ik de clown in mezelf ontdekte. Mijn speelse aanpak in mijn praktijk en daarbuiten hebben me aangezet tot het volgen van de professionele opleiding tot contactclown in de zorg. Ik maak ondertussen deel uit van de organisatie Contactclowns in de zorg, Neuze Neuze, waar wij oprecht en telkens weer verwonderd in contact gaan met mensen met een beperking en mensen met dementie.