“Ik ben content dat het er hier niet zweverig aan toe gaat.
Ik lig gewoon gemakkelijk op mijn rug op een massagetafel, moet niets uit of af doen.
Ik zie u naast mij staan, voeten stevig op de grond, en als ge uw handen omhoog doet begint het zacht te tintelen in mijn ganse lijf…
En voor en na, tijd voor een nuchter gesprek!
Een sceptische klant”, P.L.

 
Ondertussen bezochten ook verscheidene artsen, kinesisten, osteopaten en andere therapeuten mijn praktijk. Wat dit zo interessant maakt is dat deze mensen vanwege hun opleiding en ervaring een groot observatievermogen hebben. Hieronder doe ik een greep uit wat zij meldden na een sessie Reconnective Healing®.
‘…ik heb al mijn historische pijnpunten gevoeld, waarna zij uitdeinden en oplosten…’
‘… ik voelde me verruimen, verlichten, verbonden met alles, om me uiteindelijk zwaar en tevreden aanwezig te voelen in iedere cel van mijn lichaam…’
‘… dit werkt duidelijk diep in op het zenuwstelsel, ik voelde het snel tot rust komen, het geeft me een gevoel van harmonie en stroming doorheen mijn ganse lichaam,…’
‘…op een bepaald moment vielen al mijn gedachten weg en zag ik kleuren waarvan ik niet wist dat ze bestonden…. in mijn lichaam voelde ik een aangename doorstroming … na afloop voel ik me heel licht en helder van geest…’
‘ …ik heb jaren geleden op verschillende plaatsen in mijn lichaam ontstekingen gehad, die lieten zich op een gegeven moment tijdens de sessie heel fel voelen. De pijn ebde weg, het voelt weggewist…’
‘… het voelde alsof mijn ganse lichaam zich herschikte… sommige bewegingen denk ik niet dat ik bewust zou kunnen maken… ik liet het gebeuren, het voelde bijzonder aangenaam en bracht me diepe ontspanning…’
‘… ik voelde heel snel een diepe ontspanning… mijn ganse skelet herschikte zich… ik lijk wel 5 centimeter gegroeid…’
‘… eerst ervaarde ik koude op bepaalde plaatsen in mijn lichaam. Al snel voelde ik een stroming die warmte bracht in mijn ganse lichaam…’

 
Een acupuncturist constateerde een opvallende positieve verandering in het lichaam van een patiënt die bij hem in behandeling is. Op zijn vraag wat er intussen gebeurd was, antwoordde deze ‘ik heb 3 sessies Reconnective Healing® ontvangen’. Dit maakte de acupuncturist nieuwsgierig en hij bezocht mij voor een sessie Reconnective Healing®. Na afloop wist hij me te vertellen dat hij een verruiming in de verschillende lagen van zijn eigen energieveld ervaarde van zodra ik contact maakte met het energieveld rondom ons. Hij voelde de energie doordringen tot in al zijn organen. Niets voelde gestuurd of opgedrongen, zijn lichaam kon het laten gebeuren. Hij had veelvuldige fysieke reacties en zag ook beelden tijdens de sessie. Hij beschouwt Reconnective Healing® als een zachte methode, die in alle subtiliteit heel diep doorwerkt. Het was hem duidelijk hoe zuiver ik er mee omga.

 
“Ik ga al verschillende jaren naar een fasciatherapeute, op den duur zo nog één keer in de maand. Omdat ik zo vast zit, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. Ik heb ook veel onverwerkte emoties, dat zou er allemaal mee te maken hebben. Ik hoorde iemand vertellen over Reconnective Healing en dat dat je ‘in stroming’ brengt, ‘blokkades’ opruimt. Ik wou dat gewoon eens proberen. Uiteindelijk heb ik drie sessies gedaan omdat ik effectief merkte dat dit een positief effect op mij had, op meerdere vlakken. Toen ik naderhand weer eens bij mijn fasciatherapeute kwam, zei die dat ze cranio-sacraal, langs mijn hele wervelzuil, een prachtige doorstroming voelde! Ik blijf verder naar mijn fasciatherapeute gaan omdat ik er zoveel deugd van heb, ik voel nu ook hoe er blokkades zijn opgeruimd. Straf is dat!”
L.D.W.

 
“Christel neemt ruimschoots de tijd en heeft de gave om je thuis te laten komen bij jezelf. Door de rust die ze uitstraalt, raakte ik heel snel ontspannen waardoor ik mij volledig kon overgeven aan alle sensaties die ik daarna mocht ervaren. Van diepe rust tot prachtige kleuren waarvan ik me niet kan herinneren ze ooit al gezien te hebben in die intensiteit. Het gesprekje voor en na maakten het voor mij af.
Heb die nacht ook heel goed geslapen, en voelde mij gedurende de daaropvolgende dag heel rustig.
Een aanrader voor wie zichzelf of iemand anders een deugddoend cadeautje wil schenken.”
I.D.

 
“Lieve christel
Mijn zoontje B. vertelde op weg naar huis in de auto dat zijn lichaam nu veel beter aanvoelde en dat hij zeer blij was dat hij naar die lieve mevrouw was mee gegaan;)ik voel zelf aan dat het hem heel veel heeft bij gebracht en nu ook meer in zijn kracht staat.
Je bent een pracht van een vrouw met zo een groot hart,jij gaat nog veel mensen en kindjes helpen
Dankbaar dat ik jou tegen ben gekomen
Liefde volle groet” L.D.

 
“Ik wou eens iets anders proberen, iets voor mezelf. Al jaren ging ik gespannen door het leven. Lief en vriendelijk voor iedereen, heel serieus doorzettend, mezelf geen pleziertje gunnend. Tijdens de eerste sessie voelde ik hoe mijn lichaam zich ‘herschikte’, zonder dat ik iets deed. Op het einde lag het als een kano op kalm water, waarin ik dobberde in een ongekende rust. Nadien voelde ik een heerlijke lichtheid. Na 3 sessies sprankel ik vanbinnen. Ik neurie, ik dans, ik kan soms een huppelpasje niet inhouden op straat. Ik blijf een zacht vibreren waarnemen in mijn hele lichaam. Ik was vergeten hoe het voelde om blij te zijn, zoals een kind 🙂 ”
C.C.

 
“Christel zorgt voor een sfeervolle ontvangst, met een korte kennismaking voor de aanvang van een reconnective healingsessie.
Hierdoor word je uitgenodigd om je te openen voor de helende werking van reconnective healing.
Voor mij ontstond onmiddellijk bij de start van de healing een grote aangename innerlijke ruimte waarin mijn lichaam zich kon herpositioneren.
Een heel bijzondere ervaring…een aanrader!”
H.W.

 
“Hoewel je niet aangeraakt wordt, voelde de sessie Reconnective Healing voor mij aan als een massage. Maar dan wel een massage waarbij het als vanzelf ging om mijn hoofd (met al zijn gedachten) los te laten en gewoon aanwezig te zijn in het moment.
Het belangrijkste wat ik heb mogen ervaren is het aanvoelen dat er onder alle koude lagen in mijn lichaam een warme stroom vloeit. Ten diepste voelen om gedragen te zijn door een warme stroom, geeft me vertrouwen op mijn verdere pad.
Mijn coordinatieproblemen zijn ondertussen fel verbeterd waardoor ik mij een stuk zelfzekerder voel bij het uitoefenen van lichamelijke bewegingen. Ik doe ondertussen sacrale dans en had nooit verwacht een paar passen te kunnen dansen zonder daarbij “in de knoop” te geraken of over mijn eigen voeten te vallen.
Wordt vervolgd …  
waarmee ik wil aangeven dat de sessie Reconnective Healing heel subtiel wel verder doorwerkt.”
K.G.

 
“Ik ben cvs-patiënte en kom naar Christel om een manier te zoeken om op een rustigere, zelfverzekerde manier in het leven te staan. Want emotioneel moeilijke situaties halen mij keer op keer volledig onderuit, met enorme vermoeidheid en onrust tot gevolg.

Ondanks de rust die Christel uitstraalt nestel ik mij heel onrustig op haar behandeltafel… Tijdens de behandeling heb ik het gevoel dat iedere cel in mijn lichaam naar Christel toe getrokken wordt als zij rond mij beweegt, zoals de zeeën naar de maan toe graviteren.  Daarna krijg ik het opeens heel koud (dit kan volgens Christel wijzen op een loslaten).  Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd.  Vervolgens krijg ik het terug aangenaam warm, alsof alles in mijn lichaam terug gaat stromen. Ik word heel rustig en val bijna in slaap.  Naderhand voel ik mij uitzonderlijk helder van geest.

In de dagen na de behandeling word ik geconfronteerd met een heel moeilijke situatie. Naar mijn eigen verbazing kan ik mij op een rustigere, assertievere manier uitdrukken en ben ik niet helemaal ‘ontworteld’, zoals voorheen wel het geval zou zijn. Stress is nog altijd moeilijk voor mij, maar ik hervind sneller dan voorheen mijn innerlijke kracht. En ik vertrouw erop dat ik naar de toekomst toe altijd maar sterker kan worden!

Bedankt, Christel! Het was een zeer goede ervaring!”
S.R.

 
Deze winter was ik er getuige van hoe een motorijder door een auto werd aangereden. De moto en berijder gleden in de richting van mijn auto, een indringende gebeurtenis. Ik zette mijn wagen aan de kant en gelukkig stopten ook de 2 chauffeurs achter mij om te helpen. Terwijl de anderen de hulpdiensten belden en het verkeer regelden zat ik naast de man en raakte zijn schouder aan om hem gerust te stellen. Tegelijk begon ik ongemerkt een Reconnective Healing® te geven. Hij ontspande onder mijn handen. Het effect van Reconnective Healing® op het zenuwstelsel is zeer groot, het was fascinerend om dit in een noodsituatie te observeren. Reconnective Healing® werkt tot op celniveau, dus het herstel kon direct starten. We dekten de man warm toe, de hulpdiensten deden er lang over omdat er meerdere ongevallen waren gebeurd. Ik bleef mijn ding doen, terwijl de anderen op hun manier hielpen. De man ging niet in shock, het liep gelukkig goed af. We voelden allemaal een grote verbondenheid om zoveel teamwork. De politie was onder de indruk.